Η εταιρεία

Η εταιρεία μας είναι μια φιλόδοξη οικογενειακή επιχείρηση που συμμετέχει σε ελληνικές, αλλά και σε διεθνείς εκθέσεις, αναπτύσσοντας με αυτόν τον τρόπο δίκτυα πωλήσεων και στο εξωτερικό.

Αρχικός μας σκοπός ήταν η κατασκευή και πώληση ταινιών υφαντών και πλεκτών κάθε είδους, όπως ιμάντες για τσάντες, ιμάντες, αναρτήσεις, ελαστικά εσωρούχων και ταινίες κουρτινών.  Σήμερα ειδικευόμαστε στην κατασκευή ταινιών ανάρτησης κουρτίνας αλλά και άλλων ελαστικών εσωρούχων.

Το 2008 μεταφέραμε τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό σε ιδιόκτητο χώρο, στο Βιομηχανικό Πάρκο στα ?νω Λιόσια και σε ιδιόκτητο κτίριο εμβαδού 1500 μέτρων.

Στόχος μας η εξέλιξη των παραγόμενων προϊόντων, η ευελιξία και η διαφοροποίηση στον κλάδο με ανταγωνιστικά κόστη.

Μαζί με τις παραγωγικές δραστηριότητες, τα τελευταία έτη, αναπτύσσουμε και την εμπορική μας δραστηριότητα, συνεργαζόμενοι με σημαντικές επιχειρήσεις διεθνώς του κλάδου των αξεσουάρ κουρτίνας, διευρύνοντας την γκάμα των προσφερόμενων ειδών, πρός τους πελάτες μας.  

Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας μπορούν σε εμάς να βρούν ολοκληρωμένες ιδέες και πρϊόντα για την ανάρτηση και την διακόσμηση των κουρτινών.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας